تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

دوستان این فروشگاه جهت ارائه خدمات در زمینه مقالات،جزوات،تحقیقات و پایان نامه ها افتتاح شده است.کیفیت محصولات ملاک اصلی ما میباشد لطفا در مورد هر محصول نظرات خود را بیان نمایید تا دوستان شما نیز بتوانند از آن استفاده نمایند هیچ گونه نظری در سایت حذف نخواهد شد حتی نظرات منفی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1580
  • بازدید دیروز : 3072
  • بازدید کل : 6076417

kojicacid


فرمت فایل: پاورپوینت - ppt Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد اسلاید : 18
موضوع تحقیق: کوژیک اسید استاد راهنما:خانم دکتر نفیسی ارائه دهنده:پریشان ابوئی موضوع تحقیق: کوجیک اسید استاد راهنما: خانم دکتر نفیسی ارائه دهنده: پریشان ابوئی تعریف کوجیک اسید: که از چند نوع قارچ مشتق می شود یکی از ترکیبات اصلی اکثر محصولات آرایشی مراقبت از پوست می باشد. از کرم های روشن کننده و محو کننده های لک تا انواع مرطوب کننده ها لوسیون های بدن و کرم های ضد آفتاب. وظیفه کوجیک اسید: وظیفه اصلی آن بنا به گفته محققان ژاپنی که حدود 24 سال پیش برای اولین بار آن را عرضه کردند روشن نمودن پوست و درمان تغییر رنگ یا هایپرپیگمنتاسیون می باشد، در مناطقی که تجمع ملانین ها زیاد شده وسبب تغییر رنگ می شود. جدا از خواص روشن کنندگی آن که در ابتدا مورد تایید اکثر پزشکان پوست و محققان قرار گرفت، این ماده دارای عوارض جانبی خاصی می باشد که برای پوست های حساس به مراتب شدیدتر می باشد. شاخص ترین عارضه جانبی استفاده از محصولات حاوی کوجیک اسید، سوزش پوست می باشد هرچند میزان استفاده از این ماده در محصولات آرایشی و بهداشتی جزئی می باشد. حتی اگر کوجیک اسید در بسیاری از افراد باعث سوزش پوست نشود. به گفته دانشمندان ژاپنی خطر بیماری درماتیت تماسی با استفاده از این محصولات تشدید می شود. اگر در زمان استفاده برجستگی، جوش قرمز رنگ، درد و خشکی در ناحیه مورد استفاده مشاهده نمودید استفاده از آن را سریعا متوقف کنید. H H وظیفه کوجیک اسید: وظیفه اصلی آن بنا به گفته محققان ژاپنی که حدود 24 سال پیش برای اولین بار آن را عرضه کردند روشن نمودن پوست و درمان تغییر رنگ یا هایپرپیگمنتاسیون می باشد، در مناطقی که تجمع ملانین ها زیاد شده وسبب تغییر رنگ می شود. جدا از خواص روشن کنندگی آن که در ابتدا مورد تایید اکثر پزشکان پوست و محققان قرار گرفت، این ماده دارای عوارض جانبی خاصی می باشد که برای پوست های حساس به مراتب شدیدتر می باشد. شاخص ترین عارضه جانبی استفاده از محصولات حاوی کوجیک اسید، سوزش پوست می باشد هرچند میزان استفاده از این ماده در محصولات آرایشی و بهداشتی جزئی می باشد. حتی اگر کوجیک اسید در بسیاری از افراد باعث سوزش پوست نشود. به گفته دانشمندان ژاپنی خطر بیماری درماتیت تماسی با استفاده از این محصولات تشدید می شود. اگر در زمان استفاده برجستگی، جوش قرمز رنگ، درد و خشکی در ناحیه مورد استفاده مشاهده نمودید استفاده از آن را سریعا متوقف کنید.

قسمتی از متن بالا پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 6,804 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰               تعداد بازدید : 136

مطالب تصادفی

  • ربات معامله گر پاکت آپشن
  • جزوه آموزشی نرم افزار Clemex- مهندسی مواد
  • مبانی مردم شناسی - انسان شناسی فرهنگی - دانیل بیتس، فرد بلاگ - ترجمه ثلاثی- پیام نور - pdf
  • اصول طراحی سیستم روشنایی طبیعی
  • سمینار درس ابزار دقیق

فروشگاه جزوه تحقیق پاورپوینت